Nieuwjaarsactiviteit 2024!

Vrijdagavond 5 januari werd ons befaamde Nieuwjaarstoernooi met loterij en aansluitende borrel weer gehouden.

Eindelijk weer na de coronajaren en het gebrek aan de bar/kantine.

Om 18.30 uur werd voor de jongste basketballertjes met hun ouders het startschot gegeven met de warming-up van Summer, waarna 8 teams om de eerste plaats streden: fanatieke jeugdspelertjes en misschien nog wel meer fanatieke ouders zorgden voor leuke partijtjes.


Bij de prijsuitreiking, waarbij het winnende team mooie medailles kreeg, werd ook nog het U12-team, dat onder leiding staat van Summer en Bas, gehuldigd, aangezien zij winterkampioen zijn geworden!


Terwijl de tweede groep van de wat oudere jeugd en ouders hun toernooitje speelden, werd de loterij gehouden voor de eerste groep. Veel mooie prijzen werden verloot onder de bezielende leiding van Arthur, geassisteerd door Marion. De spanning was van de gezichten van de spelertjes af te zien!

Na afloop van het tweede blok werd de winnaar daarvan door Arthur gehuldigd, waarna hij vol verve doorging met de loterij voor deze groep. Ook bij deze groep werden nagenoeg alle lootjes verkocht en veel mooie prijzen werden verloot.


Intussen traden de seniore spelers aan voor hun toernooi: vier samengestelde teams streden voor het plezier!

Na de loterij vertrokken nagenoeg alle jeugdspelers met hun ouders (het was tenslotte al tegen tienen!), waarna de senioren nog een gezellige borrel hadden, die tot zo’n beetje sluitingstijd duurde.


Een grote dank gaat uit naar Bas, die de hele avond georganiseerd had. Hij had een groot aantal mensen gemotiveerd om op alle fronten de schouders eronder te zetten, zodat de dank ook naar hen uitgaat:

  • Summer (warming-up)
  • Cindy, Niels, Timo, Summer en Jens (scheidsrechters)
  • Yvonne en Natasja (jury)
  • Suray, Arthur en Marion (loterij)
  • Chanda, Linda en Suray (barbezetting)
  • Alle sponsoren van de mooie prijzen!


We kunnen terugzien op een mooi, sportief en uiterst gezellig nieuwjaarstoernooi,

waarmee BC Vossenberg het jaar 2024 voortvarend is gestart!


Allen een bijzonder goed, sportief en gezond 2024 gewenst!


Huib Willers

voorzitter