"Jell Jell Jell basketballen kunnen we wel!"

Op zaterdag 10 en zondag 11 september zijn we met de jeugd van U10 t/m U16 op kamp geweest. Dit keer reisden we af naar de Gerdahoeve in de gemeente Rucphen. 41 kinderen en 11 begeleiders stonden zaterdagochtend te trappelen om op kamp te gaan.


Gelukkig was het weer ons goed gezind vanaf zaterdagmiddag. Het kamp stond in het teken van Expeditie Vossenberg. In 9 groepjes werden 11 spelen gedaan en een rode-draad-spel. Van Jenga, tot krattenrace, van de eetproef tot touwtrekken. Alle spelen werden met veel inzet en plezier gedaan. Zaterdagavond kwam een Belgische frietkar en kon iedereen zelf bepalen wat hij at en hoeveel hij at. Dat was een groot succes bij jeugd en bij kampleiding. In de avond werden er 2 spelen gespeeld en werd er na gekletst bij het kampvuur. Daarna lekker slapen in de tenten, nou ja slapen?

Zondag was het al vroeg opstaan en werd er voor het ontbijt ochtendgymnastiek gedaan. Na het ontbijt werd Expeditie Robinsom weer opgepakt met afsluitend het ballonnen-kapot-trap-spel en touwtrekken.


Als slot was er de prijsuitreiking met voor de winnaars een grote beker en voor alle andere deelnemers een medaille. Moe maar voldaan vertrok iedereen in de loop van de middag huiswaarts.

Kamp foto
Kamp foto
Kamp foto
Kamp foto

Neem een kijkje op de BC Vossenberg Facebook groep voor meer foto's